PRESSUPOST DE TENDALS A HOSPITALET

 

 

 

PRESSUPOST DE TENDALS A HOSPITALET

Oferim una gran selecció de tendals a tot Hospitalet i Catalunya. Resistents, pràctics i decoratius.

Sol·liciteu pressupost de tendals a Hospitalet sense compromís.

Més de 18 anys d’experiència

Realitzem instal·lació i reparació de: tendals, persianes, mosquiteres, cortines, motoritzacions… a tot Hospitalet i voltants. Ens adaptem a les vostres necessitats.

Tendals de braç articulat

Especialment dissenyat per a terrasses de vivendes i locals comercials. Els braços del tendal es poden recollir manualment o mitjançant un comandament a distància. A més, és possible acoblar-los sistemes en què es recullin de forma automàtica quan se supera determinada velocitat del vent.

Tendals teló

Aquest tipus de tendals permet dues posicions. Una enganxada a l’edifici i una altra en què se’n separa.

Tendals corredissos

Especialment dissenyat per cobrir grans espais com a jardins o terrasses. També és possible motoritzar-ho.

Tendals verticals

Especialment dissenyat per a balcons o terrasses amb sostre. Garanteixen intimitat i protecció solar amb dissenys elegants i exclusius.

Tendals capota

Dissenyats especialment per a entrades de comerços i establiments.

 

Ens ajustem a les preferències del client quant a models i colors. Mesurarem i analitzarem l’espai i l’entorn, valorant així quina és la solució més adient.

Instal·lem tendals tant a locals comercials com a habitatges. Oferim solucions personalitzades per a cases unifamiliars i importants descomptes per a comunitats de veïns.

 

Realitzem un pressupost de tendals a Hospitalet amb els millors preus i servei, no ho dubti!

OPINIONS

 

Tenia un problema al meu domicili amb una persiana. Després de passar dos empleats diferents i no trobar la solució em vaig posar en contacte amb tot-persianas.es. Va venir un tècnic anomenat Carlos el qual en un parell d’hores em va solucionar l’avaria. Va ser ràpid, amable i em va fer un bon preu. La meva valoració és un 10.

Manuel

Des de fa més de 10 anys realitza el manteniment de la meva propietat (reparació i substitució fusteria metàl·lica, tendal, persianes i motors.) Bon servei i preu.
Professional i bona gent.

Joaquín

 

Canvi de lones (abans i després)

Contacti amb nosaltres

Persianas rojas

639 955 726
93 461 1666

Oferim els nostres serveis de persianes a tota la província de Barcelona, Hospitalet de Llobregat, Badalona, Terrassa, Sabadell, Mataró, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà de Llobregat, Sant Cugat, Granollers, Moncada i Reixac Sant Boi de Llobregat, Manresa, Rubí, Vilanova i la Geltrú, Viladecans, el Prat de Llobregat ia tot Catalunya.

 

Aviso legal, Política de privacidad RGPD

 

BLOG

Neteja de mosquiteres, consells i trucs

Les mosquiteres són elements que eliminen el pas d'insectes, aus i fulles i alhora ens serveixen per ventilar la casa de manera segura. També impedeixen l'entrada de pols i pol·len, per...

read more
Llámanos 639 955 726