Les mosquiteres són elements que eliminen el pas d’insectes, aus i fulles i alhora ens serveixen per ventilar la casa de manera segura. També impedeixen l’entrada de pols i pol·len, per això serà molt beneficiós disposar d’aquest element. A més, les mosquiteres són un producte molt funcional i econòmic.

 

Consells per a la neteja de mosquiteres

Inicialment hauríem de mullar amb aigua la mosquitera (si és amb una mànega amb baixa pressió) de cara a estovar la brutícia. En mosquiteres fixes ho podem fer a través d’una esponja humida fregant de forma suau.

També ho podem fer a través d’un aspirador (a baixa potència per no fer malbé la mosquitera). D’aquesta manera eliminem la brutícia més important.

Després podem fer alguna passada amb aigua tèbia i amb sabó. També podeu posar 1 part d’amoníac per cada 2 d’aigua. Igual que en la neteja de tendals els raspalls que usem han de tenir truges fines per no fer malbé la malla de la mosquitera.

En el cas de poder desmuntar les mosquiteres podem posar-les sota l’aixeta o si són més grans a la banyera o dutxa.

Un cop finalitzada la neteja procedirem a aclarir-la mitjançant una mànega o amb una esponja amb aigua.

Finalment deixarem assecar la mosquitera a l’aire. Si tenim temps podem assecar-la manualment per evitar que quedin marques a la part de l’alumini o que es pugui enganxar brutícia de nou. Això ho podem fer mitjançant una baieta que no deixi anar borrissol o amb paper de mans.

 

Alguns trucs

Mitjançant un raspall de dents podem accedir també a les cantonades, laterals o zones més difícils.

Si disposem de vaporeta també podem fer-la servir, això ens estalviarà molt de temps. La forma ideal és de dalt a baix perquè la brutícia anirà cap a la zona inferior. La vaporeta eliminarà la floridura i la brutícia adherida.

Segueix els nostres consells amb vista a millorar la vida de la teva mosquitera.

 

Amb gairebé 20 anys d’experiència realitzem la instal·lació, la reparació i el manteniment de mosquiteres a Barcelona i rodalies.

Llámanos 639 955 726