Les persianes brutes no són només un problema estètic sinó que són una font de pols i brutícia. A causa de les inclemències del temps, són elements que solen embrutar-se de forma contínua, sobretot a l’hivern i la tardor. És per això que si fem la neteja a l’estiu – la primavera ens duraran més temps netes 😉

Per aconseguir resultats òptims i eficaços us proposem barrejar una part de vinagre blanc amb tres d’aigua calenta i barrejar-ho. Si vols que no faci tanta olor de vinagre pots afegir unes gotes de llimona.

 

Com netejar les persianes segons el material

Abans de res haurem d’eliminar la pols. Això ho podem fer amb un aspirador o amb un raspall de truges toves perquè no sigui abrasiu. Sempre ho farem de dalt a baix.

En el cas de persianes de fusta degut al seu desgast de tant en tant els haurem de donar una capa de vernís d’exterior. Amb el sol cada cop es tornaran més poroses i la brutícia entrarà de forma més senzilla.

En el cas de persianes de PVC es poden netejar amb aigua neta i una mica de sabó neutre. Per a neteges més difícils es pot fer servir una vaporeta o productes específics que no siguin abrasius. Després les assecarem amb un drap sec si pot ser de cotó.

 

Alguns trucs per a la neteja de persianes

Si a l’aigua que utilitzem per rentar la finestra posem una mica de bicarbonat obtindrem un efecte blanquejador.

Sense no tenim accés a la part exterior de la persiana podem accedir al calaix on s’enrotlla la persiana i netejar-la des d’allà. Les teves persianes netes per dins i per fora!

 

Amb gairebé 20 anys d’experiència realitzem la instal·lació, la reparació i el manteniment de persianes a Barcelona i rodalies.

 

Llámanos 639 955 726