MOTORITZACIÓ DE PERSIANES

 

 

 

MOTORITZACIÓ DE PERSIANES

 

Motoritzar una persiana li permetrà pujar o baixar a l’altura que vostè desitgi amb només prémer un botó, sense esforços.

 

Tipus de motorització

Hi ha diversos tipus de motorització per a persianes:

 

per cable

Va connectat a un interruptor que es troba fix a la paret, prenent el corrent del punt més proper. Motors de la màxima qualitat.

 

Comandament a distància
Es podrà accionar la persiana des d’un comandament a distància, aportant aquest plus de confort. Es pot fer servir el mateix comandament per configurar altres persianes motoritzades.

 

AVANTATGES

Aquestes són alguns dels avantatges de motoritzar les persianes:

 

  • Comoditat. Vostè guanyarà en confort, comoditat i qualitat al poder accionar les seves persianes a través d’un comandament a distància o mitjançant un botó.
  • Estètica. Els motors queden ocults i passen desapercebuts visualment. A més la cinta també desapareixerà.
  • Sense Trencaments de cintes. A través d’aquest sistema evitarem els trencaments de cinta degudes al desgast i a l’ús continuat.
  • No cal instal·lar noves persianes ja que el sistema pot instal·lar-se a les nostres persianes actuals.
  • Es pot instal·lar un sistema que permeti obrir i baixar les persianes automàticament, simulant la presència dels amos.

 

Consulteu-nos, instal·lem a tot Barcelona i Catalunya

Contacte con nosotros

Persianas rojas

639 955 726
93 461 1666

Ofrecemos nuestros servicios de persianas en toda la provincia de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Terrassa, Sabadell, Mataró, Santa Coloma de Gramanet, Cornellà de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Granollers, Moncada i Reixac Sant Boi de Llobregat, Manresa, Rubí, Vilanova i la Geltrú, Viladecans, El Prat de Llobregat y en toda Cataluña

Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?