PRESSUPOST PERSIANES A BARCELONA

 

 

 

PRESSUPOST PERSIANES A BARCELONA

Ens ajustem a les preferències del client quant a models i colors. Mesurarem i analitzarem l’espai i l’entorn, valorant així quina és la solució més adient.

Instal·lem persianes tant a locals comercials com a habitatges. Oferim solucions personalitzades per a cases unifamiliars i importants descomptes per a comunitats de veïns.

Realitzem també reparació de persianes:

 

  • Canvis de cintes, cables de torn i cordons.
  • Canvis de lamel·les.
  • Ajustament de mecanismes.
  • Ajust de panell de lamel·les.
  • Canvi de mecanismes i accessoris.
  • Ajustament de carreres de motors.
  • Reprogramació de motors.

 

Instal·lació de persianes a tota la província de Barcelona ia Catalunya.

Demaneu pressupost de persianes a Barcelona sense compromís.

Més de 18 anys d’experiència

Realitzem instal·lació i reparació de: persianes, tendals, mosquiteres, cortines, motoritzacions… a tot Barcelona i rodalies. Ens adaptem a les vostres necessitats.

Persianes dalumini tèrmic, alumini de seguretat, fusta, PVC i Supergradhermetic

OPINIONS

 

Tenia un problema al meu domicili amb una persiana. Després de passar dos empleats diferents i no trobar la solució em vaig posar en contacte amb tot-persianas.es. Va venir un tècnic anomenat Carlos el qual en un parell d’hores em va solucionar l’avaria. Va ser ràpid, amable i em va fer un bon preu. La meva valoració és un 10.

Manuel

Des de fa més de 10 anys realitza el manteniment de la meva propietat (reparació i substitució fusteria metàl·lica, tendal, persianes i motors.) Bon servei i preu.
Professional i bona gent.

Joaquín

Contacti amb nosaltres

Persianas rojas

639 955 726
93 461 1666

Oferim els nostres serveis de persianes a tota la província de Barcelona, Hospitalet de Llobregat, Badalona, Terrassa, Sabadell, Mataró, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà de Llobregat, Sant Cugat, Granollers, Moncada i Reixac Sant Boi de Llobregat, Manresa, Rubí, Vilanova i la Geltrú, Viladecans, el Prat de Llobregat ia tot Catalunya.

 

Aviso legal, Política de privacidad RGPD

 

BLOG

Neteja de mosquiteres, consells i trucs

Les mosquiteres són elements que eliminen el pas d'insectes, aus i fulles i alhora ens serveixen per ventilar la casa de manera segura. També impedeixen l'entrada de pols i pol·len, per...

read more
Llámanos 639 955 726