MOTORITZAR PERSIANES A BADALONA

 

 

 

MOTORITZAR PERSIANES A BADALONA

Motoritzar una persiana us permetrà pujar o baixar-la a l’alçada que vulgueu només prement un botó, sense esforços, amb la màxima comoditat.

Tipus de motorització

Hi ha diversos tipus de motorització per a persianes:

Per cable
Va connectat a un interruptor que es troba fix a la paret, prenent el corrent del punt més proper. Nosaltres sempre instal·lem motors de la màxima qualitat, per evitar qualsevol tipus de problema.

Comandament a distància
Es pot accionar la persiana des d’un comandament a distància, aportant aquest plus de confort. Es pot fer servir el mateix comandament per configurar altres persianes motoritzades. És lopció més còmoda i és possible fer programacions a través de wifi.

AVANTATGES

Aquests són alguns dels avantatges de motoritzar persianes a Badalona:

 

  • Comoditat. Vostè guanyarà en confort, comoditat i qualitat en poder accionar
    les seves persines mitjançant un comandament a distància o mitjançant un botó.
  • Estètica. Els motors queden ocults i passen desapercebuts visualment. A més, la cinta també desapareixerà.
  • Sense trencaments de cintes. A través d’aquest sistema evitarem els trencaments de cinta deguts al desgast i ús continuat.
  • No cal instal·lar noves persianes ja que el sistema es pot instal·lar a les nostres persianes actuals, reduint sensiblement el cost d’implantació.
  • Es pot instal·lar un sistema que permeti obrir i baixar les persianes automàticament, simulant la presència dels propietaris.

 

A tot-persianes Badalona tenim l’experiència i qualificació per poder fer una feina impecable i garantir-ne la satisfacció. Realitzem tot tipus de reparacions a les seves persianes.

Consulti’ns, instal·lem i reparem persianes a Badalona ia la província de Barcelona.

Si voleu motoritzar persianes a Badalona demaneu-nos un pressupost sense compromís. Tenim més de 18 anys d’experiència al sector.

OPINIONS

 

Tenia un problema al meu domicili amb una persiana. Després de passar dos empleats diferents i no trobar la solució em vaig posar en contacte amb tot-persianas.es. Va venir un tècnic anomenat Carlos el qual en un parell d’hores em va solucionar l’avaria. Va ser ràpid, amable i em va fer un bon preu. La meva valoració és un 10.

Manuel

Des de fa més de 10 anys realitza el manteniment de la meva propietat (reparació i substitució fusteria metàl·lica, tendal, persianes i motors.) Bon servei i preu.
Professional i bona gent.

Joaquín

Contacti amb nosaltres

Persianas rojas

639 955 726
93 461 1666

Oferim els nostres serveis de persianes a tota la província de Barcelona, Hospitalet de Llobregat, Badalona, Terrassa, Sabadell, Mataró, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà de Llobregat, Sant Cugat, Granollers, Moncada i Reixac Sant Boi de Llobregat, Manresa, Rubí, Vilanova i la Geltrú, Viladecans, el Prat de Llobregat ia tot Catalunya.

 

Aviso legal, Política de privacidad RGPD

 

BLOG

Neteja de mosquiteres, consells i trucs

Les mosquiteres són elements que eliminen el pas d'insectes, aus i fulles i alhora ens serveixen per ventilar la casa de manera segura. També impedeixen l'entrada de pols i pol·len, per...

read more
Llámanos 639 955 726