INSTAL·LACIÓ DE MOSQUITERES A CORNELLÀ

 

 

 

MOSQUITERES

 

No més insectes! Amb la instal·lació de mosquiteres a Cornellà eliminarem el pas d’insectes, aus i fulles alhora que ventilem la casa de manera segura.

Tipus de mosquiteres:

1. Mosquiteres corredisses
Especialment dissenyada per situar sobre fusteria d’alumini. Està dissenyada per a finestra, porticons o tancament corredissa. Pensada per facilitar lobertura de la finestra. Protegeix casa teva amb mosquiteres per a finestres. El sistema de rodes permet lliscar fàcilment per les guies de la finestra corredissa.

2. Mosquiteres fixes
Recomanat per a obertures amb accés difícil o llocs on no és convenient tenir cap sistema d’obertura. Les mosquiteres fixes són ideals per col·locar en finestres o en qualsevol buit de forma fixa, cargolada o segellada quedant la mosquitera encaixada.

Aquest sistema està compost per una xarxa resistent i un bastidor elaborat amb un dels millors aluminis del mercat. Són econòmiques i senzilles d’instal·lar-hi.

3. Mosquiteres prisades
De cuidat disseny tenen un sistema de ple en forma d’acordió. Dissenyades per a grans superfícies. Per a zones de pas com balcons, patis o terrasses.

Les mosquiteres prisades són la perfecta combinació d’efectivitat contra tot tipus d’insectes i mosquits i un disseny acurat.

Som especialistes en la instal·lació de mosquiteres a Cornellà.

 

Tenim més de 18 anys d’experiència en la instal·lació de mosquiteres a Cornellà i rodalies. Demaneu pressupost sense compromís. Disposem de mosquiteres enrotllables, corredisses i fixes. Ens adeqüem a les vostres necessitats.

 

Per a la protecció d’habitatges contra mosques, mosquits i tota mena d’insectes, permetent una còmoda ventilació de la llar alhora que la protegim.

OPINIONS

 

Tenia un problema al meu domicili amb una persiana. Després de passar dos empleats diferents i no trobar la solució em vaig posar en contacte amb tot-persianas.es. Va venir un tècnic anomenat Carlos el qual en un parell d’hores em va solucionar l’avaria. Va ser ràpid, amable i em va fer un bon preu. La meva valoració és un 10.

Manuel

Des de fa més de 10 anys realitza el manteniment de la meva propietat (reparació i substitució fusteria metàl·lica, tendal, persianes i motors.) Bon servei i preu.
Professional i bona gent.

Joaquín

 

Contacti amb nosaltres

Persianas rojas

639 955 726
93 461 1666

Oferim els nostres serveis de persianes a tota la província de Barcelona, Hospitalet de Llobregat, Badalona, Terrassa, Sabadell, Mataró, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà de Llobregat, Sant Cugat, Granollers, Moncada i Reixac Sant Boi de Llobregat, Manresa, Rubí, Vilanova i la Geltrú, Viladecans, el Prat de Llobregat ia tot Catalunya.

 

Aviso legal, Política de privacidad RGPD

 

BLOG

Neteja de mosquiteres, consells i trucs

Les mosquiteres són elements que eliminen el pas d'insectes, aus i fulles i alhora ens serveixen per ventilar la casa de manera segura. També impedeixen l'entrada de pols i pol·len, per...

read more
Llámanos 639 955 726